Matilda Vangjeli

Matilda Vangjeli perktheu dhe pershtati ne gjuhen shqipe tregimin “Supa Magjike e Dragoit”. Ky tregim eshte nje perralle ne vargje, e shkruar ne gjuhen angleze nga Stela Gega McConaghy. Matilda dhe Stela jane shoqe femijerie. Studimi i gjuheve te huaja ka qene nje pasion i hershem per Matilden pasi edhe zgjodhi te studionte e perfundonte studimet e larta ne Fakultetin e Gjuheve te Huaja, ne Universitetin e Tiranes per Specialiste e Anglistikes dhe Amerikanistikes. Matilda jeton ne Tirane, dhe ne kohen e saj te lire i pelqen te udhetoje dhe te mesoje per kultura te reja.

Tags: No tags

Comments are closed.