Natasha Shuteriqi Poroçani

Lindur në Elbasan më 29.01.1970

Është diplomuar për Gjuhë dhe letërsi në Universitetin e Elbasanit dhe është doktoruar për Gjuhësi të aplikuar pranë Universitetit të Tiranës.

Aktualisht punon pranë Universitetit të Durrësit si pedagoge në Departamentin e Gjuhës shqipe.

Është autore e disa librave për fëmijë:

Bëhu si unë (Shtëpia botuese Pegi)

Kur zemërohet Evaristi (Shtëpia botuese Pegi)

Pa e vrarë mendjen (Shtëpia botuese Albas)

Splash (Shtëpia botuese Arka e Noes)

Kolana Bëmat e Estes dhe Kokosë 1, 2, 3 (Shtëpia botuese Albas)

Tags: No tags

Comments are closed.