Rudina Xhunga

Rudina Xhunga, gazetare dhe shkrimtare. Autore e romaneve bestseller Preja e nje martese te lodhur, Sikur Ana, Të dua për sfond. Librave për femije, Perrallat dhe Tregimet e Pitilushes dhe e librave me shenime, 12 porosite e Arben Xhaferit, Edhe një Shqip, Shkrimtarët e Shekullit, Fletorja e Luftës.

Tags: No tags

Comments are closed.