Mirë se vini

Bibliotekat në Tiranë

Projekti “Bibliotekat e Lagjeve si Qendra Multifunksionale” konsiston në përdorimin e ambienteve të Bibliotekave të Lagjeve nga organizata jofitimprurëse më qëllim zhvillimin e ideve dhe projekteve rinore.

Librin tuaj të preferuar mund ta gjeni tek bibliotekat e Tiranës!

Tashmë mund ta kontrolloni online me një klikim nëse libri që dëshironi gjëndet fizikisht në një nga bibliotekat dhe në cilën prej tyre.

Autorët

Rudina Xhunga

Rudina Xhunga, gazetare dhe shkrimtare. Autore e romaneve bestseller Preja e nje martese te lodhur, Sikur Ana, Të dua për sfond. Librave për femije, Perral ...

Xhulian Musaka

Xhulian Musaka ka lindur më 11.05.1995, në Tiranë. Ka përfunduar studimet për Gazetari-Komunikim në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, në Universi ...

Matilda Vangjeli

Matilda Vangjeli perktheu dhe pershtati ne gjuhen shqipe tregimin "Supa Magjike e Dragoit". Ky tregim eshte nje perralle ne vargje, e shkruar ne gjuhen ang ...

Rovena Rrozhani (Kalaja)

Rovena Rrozhani (Kalaja) shkrimtare e spikatur e letërsisë shqipe për fëmijë u lind në vitin 1974, në Tiranë. Ajo është autore e librave “Po vjen Babagjysh ...

Rudina Çupi

Rudina Çupi është autore, redaktore e përkthyese, kryesisht në letërsinë për fëmijë. Ka shkruar udhëzues didaktikë për parashkollorin, disa vëllime me ...